Leefstijlcoaching

Wat goed dat je een eerste stap hebt gezet!

 

Blijkbaar herken je in een van onderstaande dingen?

  • Geen energie, dips, vermoeid of een kilo te veel.
  • Je bent hier nu écht helemaal klaar mee.
  • Je valt iedere keer weer terug in je oude patroon.
  • Door de bomen zie je het bos niet meer door alle informatie over voeding, beweging en ontspanning.
  • En je hebt concrete handvatten nodig om je fitter te voelen.

    Voor velen is dit in ons drukke bestaan een uitdaging  en daarom bied ik jou een persoonlijk intensief traject aan van 4 maanden. Goed in te plannen in de agenda, effectief en gericht op jouw persoonlijke wensen en doelen.  
    Wat gaat een Vital24 leefstijlcoach-traject met mij jou opleveren? Naast Groei, Focus, Blijheid en “De beste JIJ”, wil je natuurlijk weten wat we gaan doen.

Nadat we via (online-) coaching jouw doelen, wensen, ervaringen en jouw tijdsinvestering in kaart hebben gebracht gaan we kijken hoe  we jouw doelstellingen kunnen realiseren. We gaan in de 4 maanden met verschillende leefstijl-onderwerpen aan de slag zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress, etc. De aandachtsgebieden zijn natuurlijk voor iedereen anders en daarom is dit individuele traject ook zo passend. Door juist verder te kijken dan alleen voeding en beweging, zul je merken dat je nu wel een blijvend resultaat zult boeken.

Dit betekent dat je naast het volgen van het programma ook regelmatig opdrachten gaat maken en zelfreflectie gaat uitvoeren. Tijdens de coach-sessies en via de mail zullen wij deze opdrachten bespreken. Gedurende onze samenwerking is er natuurlijk genoeg ruimte voor eventuele aanpassingen of verdieping. Tijdens het traject zullen we samen ervaren waar jouw uitdagingen, prioriteiten en valkuilen liggen. En dit is nu nét waarom personal-coaching zo helpend is bij veranderprocessen. Het Vital24 leefstijl-traject duurt 4 maanden. 

De coaching-sessies zullen om de week zijn, maar ik ben gedurende deze periode natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen of reflectiemomenten. Dit is ook waar Vital24 zich onderscheid. 4 maanden lang denk ik met je mee, brainstormen we over jouw uitdagingen en ben ik beschikbaar als klankbord. Persoonlijker ga je het niet vinden.

De prijs van dit coachingstraject komt op € 675,00 inclusief btw.
Dit is inclusief een voedingsanalyse ter waarde van 99 euro.

Alle deelnemers die gebruik maken van mijn leefstijlcoaching krijgen 10% korting op mijn Personal-Training (45 min).
Een 10-rittenkaart is dan € 450,00 inclusief btw.

Enthousiast en overtuigd geraakt? Meld je aan  via info@vital24.nl of bel mij op 06-41543800 dan plannen we spoedig onze eerste online sessie in.

14 + 11 =