Routines vasthouden tijdens Corona

Het corona-virus is voor iedereen een uitdagende, spannende en onwerkelijke tijd. Het leven lijkt wel even stil te staan en we weten allemaal weer wat ÉCHT belangrijk is in het leven. We genieten in deze tijd  weer van de kleine dingen en kijken op een andere manier naar het leven. Nu hoop ik natuurlijk dat alles snel weer achter de rug is, en we misschien allemaal een klein leermoment meenemen.

 

Voor niemand is het een verrassing dat een goede weerstand in deze periode van groot belang is. Toch blijkt dit voor veel mensen in deze onrustige tijd een uitdaging te zijn. Mensen zijn gewoonte-dieren. Heb je misschien in het dagelijks leven je sport & voeding op de rit, met alle Corona-veranderingen lijkt het misschien of je alles weer opnieuw moet ontdekken.

Daarom biedt Vital24 een online- programma van 4 weken Personal-Training aan. Via een live-stream verbinding doen we samen een effectief op maat gemaakte training. Tijdens deze  weken gaan we 3 keer per week samen aan de slag. De focus gebieden van de 3 trainingen zijn benen, core en bovenlichaam. Daarnaast bevat het veel spierversterkende oefeningen, zodat je over een maand hopelijk weer verder kunt met je eigen routines.

 

De prijs van dit online trainingspakket komt op 325,00 euro. Bij de start plannen we 3 trainingsmomenten per week in en krijg je een dag van te voren een mail met de betreffende informatie.

Enthousiast en overtuigd geraakt? Of nog niet helemaal, maar geef je mij het voordeel van de twijfel. Neem dan contact op via info@vital24.nl, bel mij op 06-41543800 of vul onderstaand contactformulier in.

10 + 13 =