Vital compleet pakket

Wat goed dat je een eerste stap hebt gezet!

Blijkbaar herken je in een van onderstaande dingen?

  • Geen energie, dips, vermoeid of een kilo te veel. 
  • Je bent hier nu écht helemaal klaar mee.
  • Je valt iedere keer weer terug in je oude patroon.
  • Door de bomen zie je het bos niet meer door alle informatie over voeding, beweging en ontspanning.
  • En je hebt concrete handvatten nodig om je fitter te voelen.

Voor velen is dit in ons drukke bestaan een uitdaging  en daarom bied ik jou een persoonlijk intensief traject aan van 4 maanden.
Goed in te plannen in de agenda, effectief en gericht op jouw persoonlijke wensen en doelen. Een programma gemaakt speciaal voor jou! 
Het grote verschil met het online-coachingstraject dat we tijdens deze 4 maanden ook samen 1 of 2 keer per week gaan trainen. Tijdens deze personal-trainingssessies gaan we werken aan jouw balans, conditie, kracht en mobiliteit. De trainingen worden gegeven in het duin van Heemskerk of op een nader overeengekomen locatie. Het voordeel van personal-training is dat de trainingen geheel zijn afgestemd op jouw lichaam, jouw kunnen en jouw doel. Daarnaast laat ik zien dat sporten ook heel leuk kan zijn door diversiteit, fun elementen en resultaat.

Wat gaat een Vital24 compleet-traject met mij jou opleveren?
Naast Groei, Focus, Blijheid en “De beste JIJ”, wil je natuurlijk weten wat we gaan doen.
Nadat we via (online-)coaching jouw doelen, wensen en jouw tijdsinvestering in kaart hebben gebracht ontvang je een programma.Het programma bestaat uit een concreet stappenplan waarbij voeding en beweging de basis zijn. Daarnaast gaan we aan de slag met zaken als motivatie, vooronderstellingen, valkuilen, de sociale omgeving en de emoties die bij een veranderproces naar boven komen.
Door juist verder te kijken dan alleen voeding en beweging, zul je merken dat je nu wel een blijvend resultaat zult boeken.
Dit betekent dat je naast het volgen van het programma ook wekelijks opdrachten gaat maken en regelmatig een zelfreflectie gaat uitvoeren. Tijdens de coach-sessies en via de mail zullen wij deze opdrachten bespreken.

Gedurende onze samenwerking is er natuurlijk genoeg ruimte voor eventuele aanpassingen of verdieping. Tijdens het traject zullen we samen ervaren waar jouw uitdagingen, prioriteiten en valkuilen liggen. En dit is nu nét waarom personal-coaching zo belangrijk is bij veranderprocessen.

Het Vital24 compleet-traject duurt 4 maanden.
De eerste maand zullen we elkaar wekelijks spreken tijdens geplande coaching-sessies van ongeveer 60 minuten.
Daarnaast wordt er 2 keer per week 45 minuten getraind. De maanden daarna zullen de coaching-sessies om de 2-3 weken plaatsvinden.
De personal trainingssessies zullen 1 keer per week (45 minuten) zijn en een wekelijkse training wordt online toegestuurd. Gedurende het traject ben ik naast de afspraken telefonisch, via mail en WhatsApp bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort, open en helder. Ook zijn er extra (online) coach-sessies mogelijk wanneer je hier behoefte aan hebt.

De prijs van dit coachingstraject komt op € 337,50 inclusief btw per maand.
Dit is inclusief een voedingsanalyse ter waarde van 99 euro.
Bij betaling van het pakket in een keer krijgt u een korting van € 100,00 op het totaal bedrag.

Enthousiast en overtuigd geraakt? Meld je aan  via info@vital24.nl of bel mij op 06-41543800 dan plannen we spoedig onze eerste online sessie in.

3 + 3 =