Online-coaching

Wat goed dat je een eerste stap hebt gezet!

 

Blijkbaar herken je je in een van de onderstaande dingen?

  • Geen energie, dips, vermoeid of een kilo te veel. 
  • Je bent hier nu écht helemaal klaar mee.
  • Je valt iedere keer weer terug in je oude patroon.
  • Door de bomen zie je het bos niet meer door alle informatie over voeding, beweging en ontspanning.
  • En je hebt concrete handvatten nodig om je fitter te voelen.

Voor velen is dit in ons drukke bestaan een uitdaging  en daarom bied ik jou een persoonlijk online-coachingstraject aan van 4 maanden. Makkelijk in te plannen in de agenda, effectief en gericht op jouw persoonlijke wensen en doelen. Een programma dat gemaakt is speciaal voor jou! 

Wat gaat een online-coachingstraject met mij jou opleveren?
Naast Groei, Focus, Blijheid en “De beste JIJ”, wil je natuurlijk weten wat dit jou nog meer gaat brengen.
Nadat we via online-coaching jouw doelen, wensen en jouw tijdsinvestering in kaart hebben gebracht ontvang je een programma. Het programma bestaat uit een concreet stappenplan waarbij voeding en beweging de basis zijn. Daarnaast gaan we aan de slag met zaken als motivatie, vooronderstellingen, valkuilen, de sociale omgeving en de emoties die bij een veranderproces naar boven komen. Door juist verder te kijken dan alleen voeding en beweging, zul je merken dat je nu wel een blijvend resultaat zult boeken. Dit betekent dat je naast het volgen van het programma ook wekelijks opdrachten moet maken en regelmatig een zelfreflectie moet uitvoeren. Tijdens de coach-sessies en via de mail zullen wij deze opdrachten bespreken.

Gedurende onze samenwerking is er natuurlijk ruimte voor eventuele aanpassingen of verdieping waar wenselijk. Tijdens het traject zullen we samen ervaren waar jouw uitdagingen, prioriteiten en valkuilen liggen. En dit is nu net waarom personal-coaching zo belangrijk is in veranderprocessen.

Het online-coachingstraject duurt 4 maanden.
De eerste maand zullen we elkaar wekelijks spreken tijdens geplande coaching-sessies van ongeveer 60 minuten. De maanden daarna zullen de coaching-sessies om de week plaatsvinden. Gedurende het traject ben ik naast de afspraken telefonisch, via mail en WhatsApp bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort, open en helder. Ook zijn er extra (online) coach-sessies mogelijk wanneer je hier behoefte aan hebt.

De prijs van dit coachingstraject komt op € 749,00 inclusief btw.
Dit is inclusief een voedingsanalyse ter waarde van € 99,00. Dit komt neer op € 187,25 per maand.

Enthousiast en overtuigd geraakt? Meld je aan  via info@vital24.nl of bel mij op 06-41543800 dan plannen we spoedig onze eerste online sessie in.

9 + 12 =