Investeren in jezelf…..

Waar míjn coach tot nu toe allemaal nog niet goed voor is geweest.

Mensen coachen en zelf gecoacht worden, is een wereld van verschil.
Ik praat graag over werelden van verschil, want zo houd ik onze wereldreis van het afgelopen jaar lekker levendig. Tijdens deze 8 maanden hadden wij alle ruimte om na te denken, plannen te maken en vooral heel veel te genieten van al het moois op deze wereld.

En toen waren we terug….
Sommige goede voornemens leven nog steeds. Bewuster omgaan met het milieu, overdaad schaadt (al is dit soms lastig met een schoolgaande kleuter) en vaker Aziatisch koken is bij ons nog steeds top-of-mind.

Andere dingen zijn iets lastiger vast te houden. De agenda’s staan weer overvol. Werk is weer erg leuk en in de avonduurtjes duiken we dan ook regelmatig weer achter de computer als Nout in bed ligt. Het voornemen om voorlopig alleen recreatief te lopen, heb ik al laten varen. De eerste marathon staat weer in de planning. Zondag 7 april 2019 gaat het gebeuren. Rotterdam, Vital24 is coming….Wel met de kanttekening dat mijn schema dit jaar niet focust is op het maken van kilometers, maar op effectief trainen. In mijn geval betekent dit luisteren naar mijn lichaam! De vele uurtjes buiten personal-training geven, wandel-coaching en groepslessen vergen veel, dus 2019 gaan we alleen EFFECTIEF trainen.

Maar de belangrijkste souvenir van onze reis, is investeren in mezelf en Vital24. En ik kan je verklappen: Het werpt nu al zijn vruchten af. Nu na 1 maand werken met een ondernemerscoach kan ik dat met 100% zekerheid zeggen. Wat een verademing om in jezelf te investeren en je verder te ontwikkelen. Wat ben ik blij dat ik dit mezelf gegund heb en dat ik nog 3 maanden van dit mooie traject mag genieten. Mijn bedrijf eens in een ander daglicht plaatsen, groeikansen zien die ik anders nooit gezien had en stappen nemen die ik anders nooit gedurfd had.

Investeren in jezelf. Voor veel mensen is dit niet de gewoonste zaak van de wereld. Ehhh gewoon, … wat is eigenlijk gewoon? Een koekje bij de koffie, een wijntje bij een feestje, met de auto naar je werk? Zorgen voor een ander?

Laten we vanaf nu afspreken dat investeren in jezelf HEEL gewoon is.

Hoe zou jij willen investeren in jezelf? Wat zou jij kunnen doen om de beste versie van jezelf te laten zien? Geef een reactie onder dit artikel of maak een afspraak om te kijken of ik je hierbij kan helpen.

Wie durft?

Enthousiast en overtuigd geraakt? Of nog niet helemaal, maar geef je mij de voordeel van de twijfel. Neem dan contact op via info@vital24.nl, bel mij op 06-41543800 of vul onderstaand contactformulier in. 

Contactformulier - blog

1 + 15 =